Şanlıurfalı eski vekilin kızı ölümden döndü!

Ankara’da meydana gelen feci kaza sonrası AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Betül Önderoğlu hayatını kaybederken, önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök’ün kızı yaralandı.

5

Bugün sabah saatlerin Ankara’da meydana gelen feci kaza sonrası AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcısı Betül Önderoğlu, hayatını kaybetti. 

Aynı kazada önceki dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök’ün kızı ve Ak Parti Ankara Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ayşenur Gök de yaralandı. 

Kaza haberini sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, vefat eden Önderoğlu’na başsağlığı dilerken, Ayşenur Gök’e ise acil şifalar diledi. 

Bozdağ yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Betül Önderoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Ak Parti Gençlik Kolları mensuplarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin.

Mekanı cennet, makamı âlî olsun.

Aynı trafik kazasında yaralanan önceki dönem Ak Parti  Şanlıurfa milletvekilimiz Abdülkerim Gök’ün kızı ve Ak Parti Ankara Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ayşenur Gök’e Allah’tan âcil şifalar diliyorum, kızımıza, ailesine ve Ak Parti Gençlik Kolları mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”.