Şanlıurfalı ünlü sanatçıdan Türk televizyon tarihinde bir ilk! Sürprizlerle geliyor

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu Tatlıses TV, yeni yayın döneminde birçok sürprizle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dönemde birçok konuk ağırlayacak olan Tatlıses TV aynı zamanda Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atmış olacak.

5

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu Tatlıses TV’de izleyicilere sürprizlerle dolu bir yayın dönemi sunmaya hazırlanıyor. Türk müziğinin efsane ismi Tatlıses, kanalda birçok ünlü ismi ağırlayacak ve müzikseverlere özel programlar sunacak.

Tatlıses TV'nin CEO’su Erol Köse, kanalı daha da ileri taşımak için yenilikçi adımlar attıklarını dile getirdi. Köse, Tatlıses TV’nin en çok izlenen müzik kanallarından biri olduğunu belirterek, yeni yayın döneminde daha iddialı projelerin hayata geçeceğini söyledi.

TELEVİZYON TARİHİNDE BİR İLK 

Yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı stüdyolarla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Tatlıses TV, kameralar ve ışıklandırma gibi tüm stüdyo ekipmanlarını yapay zeka ile yönetecek.

İbrahim Tatlıses de yaptığı açıklamada, “Kral TV kapandı ama biz dimdik ayaktayız. Her yerde Tatlıses TV izleniyor. Yayın kalitemiz süper ve gençlerin istediği tarzda programlar yapıyoruz” dedi.