Bir zamanlar Şanlıurfa'da görev yapmıştı! Kızını evlendirdiği düğüne siyasetçiler ve bürokratlar akın etti: Bakan Fidan, Ali Erbaş...

28 Şubat döneminde Ceylanpınar’da kaymakamlık görevini yürütürken inançlı kesimlerin gönlünde taht kuran, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri ve TİMBİR Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun kızı avukat Beyza Vildan Hacımüftüoğlu, meslektaşı Mert Gürbüz ile hayatını birleştirdi. Törene Dışişleri Bakanı Hakan Fidan olmak üzere, bürokrasi ve siyaset dünyasından çok sayıda üst düzey isimler katıldı.

5

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun Kızı avukat Beyza Vildan Hacımüftüoğlu, hayatını meslektaşı Mert Gürbüz ile birleştirdi. 

Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun kızı Beyza Vildan Hacımüftüoğlu, meslektaşı Mert Gürbüz ile Ankara’da düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.

Ceylanpınar'da 28 Şubat döneminde Seyfullah Hacımüftüoğlu kaymakamlık görevindeyken, inançlı kesimlerin gönlünde taht kuran bir mülki amirdi.

Genç çiftin nikah töreni Ankara Gölbaşı'nda bulunan Vilayetler Evi'nde yapıldı. 

Törene bürokrasi ve siyaset dünyasından çok sayıda üst düzey isim katıldı.

 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İlahiyat Profesörü, Tefsirci, Araştırmacı Yazar Mehmet Okuyan, çok sayıda vali, kaymakam ve bakanlıklardan üst düzey yöneticiler katıldı.