Başkan sahada işi sıkı tutuyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Günbegi, esnafın sorunlarını dinleyerek not aldı.

5

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bağlarbaşı, Harran Üniversitesi Caddesi ve Eski Sanayi Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Günbegi, "Kökünü ahilikten, özünü yüce gönüllülükten alan esnaflarımızı ziyaret ettik, hayırlı işler, bereketli kazançlar diledik. Bizleri samimiyetle ve güler yüzle karşılayıp muhabbetleriyle içimizi ısıtan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız diyerek esnaflarımızı ziyaret etmeye, gönül köprüleri kurup gönülden sohbetlerine ortak olmaya, sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz" dedi.

Günbegi, AK Parti olarak kuruluşlarından bu yana milletin yanında olmaya ve her zaman milletin sesine kulak vermeye devam edeceklerini vurguladı.