Şanlıurfa'da gizemli ölüm! Makamında mektup bırakarak intihar eden müdürden acı haber…

Akçakale Halk Eğitim Müdürü Mustafa Gündüz iddiaya göre, bilinmeyen bir sebepten dolayı makam odasını kapısını kilitleyerek silahla intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Gündüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gündüz’ün intihar etmeden önce mektup bıraktığı öğrenildi.

5

Olay, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Halk Eğitim Merkezinde meydana geldi.

diaya göre, Akçakale Halk Eğitim Müdürü Mustafa Gündüz bilinmeyen bir sebepten dolayı makam odasını kapısını kilitleyerek silahla intihar girişiminde bulundu.  

Silah sesini duyan kurum personeli makam odasının kapısı kırarak içeri girdi. 

Gündüz’ü kanlar içerisinde gören personel durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Gündüz’ü Akçakale Devlet Hastanesine kaldırdı.Tedavi altına alınan Gündüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MEKTUP BIRAKTIĞI ÖĞRENİLDİ

Olay yerinde yapılan incelemede, Gündüz'ün 2 sayfalık bir intihar mektubu bıraktığı belirlendi. Mektubunda intihar nedenlerine dair ipuçları olduğu ve yakın çevresine yönelik mesajlar içerdiği öğrenildi.

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Olayın duyulmasının ardından ilçede büyük bir üzüntü yaşandı. Gündüz'ün çalışkan, yardımsever ve sevilen bir kişi olduğu belirtilirken, intihar haberi herkesi şoke etti.

Gündüz'ün intihar nedenleri henüz netlik kazanmadı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmalarını titizlikle sürdürüyor. Gündüz'ün intihar mektubunda yer alan bilgiler ve çevresinden alınan ifadeler doğrultusunda olayın tüm boyutları aydınlatılmaya çalışılacak.