Bakan Memişoğlu ilk kez Şanlıurfa’ya geliyor! Gözler “Şehir Hastanesi”nde

Görevi devralmasından sonra ilk ziyaretlerini deprem bölgesine yapan Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Şanlıurfa’ya ne zaman geleceği merak konusu olmuştu. Bakan Memioğlu’nun Şanlıurfa’ya geleceği tarih netleşirken, Memişoğlu’nun ziyaret sırasında, yapım aşamasında sona gelinen 1700 yatak kapasiteli Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nde detaylı incelemelerde bulunması öngörülüyor. İşte detaylar…

5

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, görevi devralmasının ardından ilk ziyaretlerini deprem bölgesindeki illere yapmıştı. 

Bakan Memişoğlu, deprem sonrası yaşanan sorunları yerinde görmek amacıyla Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman, Kilis, Adana, Elazığ ve Osmaniye gibi illeri ziyaret ederek bölgedeki sağlık durumunu değerlendirmişti. Bu ziyaretlerin ardından, Bakan Memişoğlu’nun Şanlıurfa’ya gerçekleştireceği ziyaretin tarihi belirlendi. Şanlıurfa’ya ne zaman geleceği merak konusu olmuştu.

BAKAN MEMİŞOĞLU 18 EKİM’DE URFA’YA GELİYOR

18 Ekim’de Şanlıurfa’da olacak olan Bakan Memişoğlu’nun, çeşitli temaslar gerçekleştirmesi planlanıyor. Bakan olduktan sonra ilk kez kente gelecek olan Memişoğlu'nun ziyaret sırasında, yapım aşamasında sona gelinen 1700 yatak kapasiteli Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nde detaylı incelemelerde bulunması öngörülüyor.