İmparatorun gözyaşları... Adana'ya gitti yeni tartışma başlattı!

Adana'da verdiği konserde hayranlarıyla buluşan Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, "25 yıl aradan sonra Adana’da konser veriyorum" diyerek duygulandı. Şalvar'ın da Adana değil Antakya'ya ait olduğunu söyleyen Tatlıses yeni bir tartışma başlattı.

5

Şanlıurfalı “İmparator” lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 25 yıl aradan sonra Adana'da Çukurova Amfi Tiyatro'da konser verdi.

Hayranlarıyla buluşup sevilen şarkılarını seslendiren türkücü Tatlıses, vatandaşlarla ara ara da sohbet etti.  "25 yıl aradan sonra Adana’da konser veriyorum" diyerek duygulandı. Hayranları "Ağlama" diye seslendi. Kendisi için sahneye konulan koltuk için de “Ben Bülent Ersoy muyum?” diye soran türkücü hayranlarını güldürdü.

Konserde Tatlıses şalvara dair de yeni bir gündem ortaya çıkardı. “Adana'ya gidek mi? Şalvarından giyek mi?" şarkı sözünü ise kendince "Şalgamından içek mi"?" olarak değiştirdiğini söyleyen Tatlıses “Ne alaka? Yazan yazmış ama şalvar Antakya'ya ait. O tarafa ait” dedi.

TESCİLLİ ÜRÜN ŞALVAR

Oysa 2024 yılında Adana'nın yöresel kıyafetlerinden şalvar, Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaretle tescillendi.