Şanlıurfalı gazeteci Semih Çelik olayının peşine düştü! Ölümle tehdit edildi

Geçtiğimiz cuma günü 19 yaşındaki Semih Çelik’in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşi bir şekilde öldürüp daha sonra intihar etmesi Türkiye’yi derinden sarsmıştı. Olay hakkında ortada birçok spekülasyon ve yanlış bilgi dolanırken, Şanlıurfalı gazeteci Mustafa Kılıç, gerçekleri ortaya çıkarmak için olayı yakından takip etmeye başladı. Ancak hiç beklemediği tepkiler aldı.

5

4 Ekim Cuma günü İstanbul’da tüm Türkiye’yi derinden sarsan bir olay yaşandı. Eyüpsultan'daki evinde Ayşenur Halil'i, Edirnekapı Surları'nda ise İkbal Uzuner'i feci şekilde öldüren 19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal'ı parçalara böldükten sonra kafasını surlardan attı ve daha sonra surlardan atlayarak intihar etti.

Türkiye’nin gündemini sarsan bu olayla ilgili birçok spekülasyon ortaya atıldı. Şanlıurfalı gazeteci Mustafa Kılıç ise bu spekülasyonlara ve yanlış bilgilere karşı gerçekleri ortaya çıkarmak için olayı yakından takip etmeye başladı.

SATANİST BİR TARİKATA ÜYELER İDDİASI 

Emniyetten bilgi aldığını ve bu bilgiler doğrultusunda araştırma yaptığını belirten Kılıç, İkbal ile Semih’in satanist bir tarikata üye olduğunu ve daha önce beraber ayin yaparak kedileri kestiklerini söyledi. İkilinin sık sık görüştüğünü ve hatta beraber kasaplık eğitimi almaya gittiklerini aktaran Kılıç, İkbal’in Semih’e mesaj atarak, “Artık kurban olmak istiyorum ama canımı çok yakmadan öldür” dediğini ileri sürdü. 

ŞANLIURFALI GAZETECİYE TEHDİT

Yaptığı bu açıklamaların ardından 2 gündür linç edildiğini aktaran Kılıç, sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak açıklamalarda bulundu. Semih’in annesinin, “İkbal ile Semih sık sık görüşüyorlardı” açıklamasını hatırlatan Kılıç, olayın asıl hikayesinin yavaş yavaş kendi anlattığı şekilde ortaya çıkacağını ifade etti.

Emniyet ve yargıya güvendiğini belirten Şanlıurfalı gazeteci Kılıç, gerçeklerin ortaya çıkacağını ve kendisini linç edenlerin özür dileyeceğini aktardı. 

Olayı araştırdıkça birçok kişi tarafından tehdit, hakaret ve küfür aldığını açıklayan Kılıç, “Beni öldürüp bir kenara atacaklarını falan söylüyorlar. Ben gerçekleri anlattım diye, ölüme, şiddete güya karşı gelenler beni öldürmekle tehdit ediyorlar. Ne kadar cani olduğunuzu yavaş yavaş ortaya çıkarıyorsunuz. Acaba bu satanist örgütün içerisinde sizin de mi bağınız var? Yoksa niye bu kadar rahatsız etti sizi bu durum, yoksa niye beni ölümle tehdit ediyorsunuz? Hodri meydan, adınızı açık açık yazın öyle beni tehdit edin. Varsa yüreğiniz buyurun gelin.” dedi.