Şanlıurfaspor’a kim kendi parasıyla başkanlık yaptı?

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, kendine ve kulübe yönelik sosyal medyadan yapılan eleştiriler üzerine bir açıklama yaptı. Eleştirilerin kendisini yıprattığını belirten Küçük, “Bu gibi adamlar yüzünden gerçekten bu kadar çaba, bu kadar emek, bu kadar savaş bu memlekette insanın kendimi yıpratmasından başka bir şey değil. Eğer borçsuz devir alsaydık, şu anda hiç kimseye bir kuruş borcumuz yoktu ve kasada 24 milyon lira olacaktı” dedi.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, kulübe ve kendine yönelik sosyal medyadan yapılan eleştirilerin ardından bir taraftarın paylaşımının ardından bir paylaşım yaptı.

KÜÇÜK: İNSANIN KENDİMİ YIPRATMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

“Hepimiz sadece Şanlıurfaspor’u seviyoruz. Parası olmayan ne başkan ne de yönetim istemiyoruz” diyen bir taraftarın paylaşımının ardından Başkan Küçük’ten bir açıklama geldi.

 Başkan Küçük, “Bu gibi adamlar yüzünden gerçekten bu kadar çaba, bu kadar emek, bu kadar savaş bu memlekette insanın kendimi yıpratmasından başka bir şey değil. Eğer borçsuz devir alsaydık, şu anda hiç kimseye bir kuruş borcumuz yoktu ve kasada 24 milyon lira olacaktı” dedi.

Küçük, kulübün geçmiş yönetimlerini de eleştirerek, “Geçen sene 250-300 milyon liranın nasıl yok olduğunu gördük. Urfaspor'un kuruluşundan bu yana sadece kendi parasıyla kim başkanlık yapmış, bana bir örnek gösterilsin. Kaldı ki, paralı denilen yönetimler Urfaspor’a korkunç borçlar bırakmış ve kulübünü karanlığa itmiştir. Şu ana kadar yönetim olarak 30 milyon lira harcadık. Kim neyin kafasını yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Taraftar ise paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yani niye düşüyoruz. bu adam başkan olurken zorla mı kolundan tutup başkan yaptılar hepimiz sadece Şanlıurfaspor’u seviyoruz parası olmayan ne başkan nede yönetim istemiyoruz ben sadece giray beyi kastetmiyorum kim olursa olsun paran yoksa başkan olma kardeşim  Şanlıurfaspor’u ve bu taraftarları kimsenin üzmesine hakkı yok kaldı ki düşerse şerefimizle değil sebep olanlardan ötürü başkan ve yönetim sorumludur kim olursa olsun ben kimsenin safında değilim başarılı olursa ayakta alkışlar saygı duyarım  nasıl ki Kocaelispor  karşısında takımımıza mücadelesinden dolayı saygı duyduysa öyle şanlıurfaspor’a başarılar dilerim. SAİT”.