Şanlıurfa’daki AVM depreme hazır mı?

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Yağmur Yaşar, depreme hazırlık çalışmalarına dair önemli bilgiler paylaştı. "Bugün 7 ilimizdeki 12 AVM’mizde acil durum için konteynerlerimiz hazır durumda. İçinde uydu telefonundan aydınlatma kulesine kadar birçok ürün bulunuyor," diyen Yaşar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aldıkları önlemleri vurguladı.

5

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Yağmur Yaşar, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Samsun’daki AVM’lerin, olası acil durumlar için titizlikle hazırlandığını belirtti. "Kahramanmaraş’taki AVM’mizi hem aş evi hem de yardım dağıtım merkezi olarak kullandık. Bu deneyim, gelecekte daha tedbirli olmamız gerektiğini gösterdi." dedi.

30 MİLYON EUROLUK DESTEK

Yağmur Yaşar, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 30 milyon euroluk finansman aldıklarını da duyurdu. Bu destekle, bölge halkının geçim kaynaklarının korunmasının amaçlandığını ifade eden Yaşar, "Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki Piazza Alışveriş Merkezlerine destek sağlanacak. Ayrıca kadınlara yönelik beceri geliştirme programları ve AVM kiracılarına satış eğitimleri de düzenleyeceğiz." dedi.