Şanlıurfaspor’dan sonra Karaköprü Belediyespor’dan da hakem isyanı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, bugün sahasında 2-1 mağlup olduğu Beykoz Anadolu Spor karşılaşması sonrası maçtaki hakem kararlarına tepki gösterdi. Takım, futbolcularının ciddi yaralar aldığı ve hakemin hatalı kararlar verdiği pozisyonları gündeme getirerek, "Hakemin birçok hatalı kararının ikisini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

5

ŞANLIURFA – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 5. haftasında evinde ağırladığı Beykoz Anadolu Spor’a 2-1 mağlup oldu.

 Maç sonrasında ise hakem kararlarına tepki gösteren Karaköprü Belediyespor yönetimi, futbolcularının yaşadığı sakatlıklar ve hakemin performansı hakkında eleştirilerde bulundu.

Karaköprü Belediyespor, maçta yaşanan bir pozisyonda futbolcu İ. Halil Öner’in ciddi bir yaralanma nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldığını ve bu durum karşısında hakem Taner Tuncer tarafından ne faul çalındığını ne de herhangi bir kart verildiğini ifade etti.

Kulüp, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Futbolcularımızın ciddi yaralar aldığı, İ. Halil Öner'in maç içinde ambulansla hastaneye kaldırıldığı pozisyonlarda maçın hakemi Taner Tuncer tarafından ne faul çalındı ne de herhangi bir kart verildi. Hakemin birçok hatalı kararının ikisini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”. 

Şanlıurfaspor Kulübünden, Trendyol 1. Lig'de Fatih Karagümrük'e 3-1 mağlup olduğu maçın ardından hakem kararlarına yönelik bir açıklama yapmıştı.