Şanlıurfa'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler: Viranşehir, Haliliye…

Şanlıurfa'da 29 Eylül 2024 tarihinde 4 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi açıklandı.

5

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), Şanlıurfa ilinde planlı bir şekilde elektrik kesintileri uygulayacak. İşte kesinti yaşanacak ilçeler ve mahalleler ile kesinti tarihleri ve saatleri.

VİRANŞEHİR

Yücelen,Üstüntaş,Güvenli,Dicle,Gözelek,Hayriye,Bağlar,Fırat,Ayvanat,Şair İbrahim Rafet,Hamidiye,Abdalağa,Kale,Hasan Çelebi,Gülabibey,Karakoyun mahallelerinde 01.00 ile 07.00 arası elektrik kesintisi olacak.

HALİLİYE 

Alkanlı,Kap,Sultantepe,Ambartepe,Köprülük,Hancığaz,Abdurrahmandede,Çamurlu,Büyükhan,Akçamescit,Altın,Külünçe,Asya,Kısas,Boydere,Konuklu mahallerinde 12.00 ile 16.00 arası elektrik kesintisi olacak.

EYYÜBİYE 

Batıkent,Kadıkendi,Keberli,Çalışkanlar,Bozköy,Örcünlü,Köksüren,Büyükalanlı mahallelerinde 07.00 ile 17.00 arası elektrikli kesintisi olacak. 

SİVEREK 

Yücelen,Üstüntaş,Güvenli,Dicle,Gözelek,Hayriye,Bağlar,Fırat,Ayvanat,Şair İbrahim Rafet,Hamidiye,Abdalağa,Kale,Hasan Çelebi,Gülabibey,Karakoyun mahallelerinde 09.00 ile 17.00 arası elektrikli kesintisi olacak.