Futbolun kalbi Şanlıurfa’da atıyor: Üç takım, tek stadyum!

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’un maçlarını oynadığı 11 Nisan Stadyumu, bu sezon bir hayli hareketli geçiyor. 15 yıldır kullanılan stadyum, bu yıl üç takıma ev sahipliği yapıyor.

5

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, bu sezon 15 yıldır kullandığı 11 Nisan Stadyumu’nda oldukça hareketli bir dönem geçiriyor. Trendyol 1. Liginde yer alan Amedspor, saha zeminindeki bozukluk nedeniyle iç saha maçlarını Şanlıurfa’da oynamak zorunda kalırken, aynı durum Maraş merkezli depremlerden etkilenen Yeni Malatyaspor için de geçerli.

Trendyol 1. Liginde mücadele eden Amedspor’un saha zeminindeki bozukluk nedeniyle, Amedspor bu sezon iç saha maçlarını Şanlıurfa’da oynamak zorunda kaldı. Geçen haftaki Boluspor maçını kendi sahasında oynayan Amedspor, bu kez rakibi Yeni Malatyaspor’un saha sorunu nedeniyle yine Şanlıurfa’ya misafir olacak.

Maraş merkezli depremlerden ağır hasar gören Malatya Stadyumu'nun kullanılamaması sonrası, Yeni Malatyaspor da iç saha maçlarını 11 Nisan Stadyumu'nda oynamaya başladı. Amedspor’u kendi evinde ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor, bu maçını burada gerçekleştirecek.

Amedspor, ligin 7. haftasında 29 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele, Malatya Stadyumu’ndaki eksiklikler nedeniyle Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

Yeni Malatyaspor, önümüzdeki hafta da deplasman maçında ev sahibi Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olması nedeniyle, iki maç üst üste Şanlıurfa’ya misafir olacak. Amedspor ise lig 4. hafta maçında, Şanlıurfa'da Kocaelispor ile karşılaşmış ve tartışmalara konu olan maçtan 3-0 mağlup ayrılmıştı.