Başkan Küçük’ten kritik açıklama! “Bu işler öyle sosyal medyada açıklamalar yapmakla olmuyor”

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük yarın gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Küçük, yarınki olağanüstü kongrede aday çıkmaz ise tekrar aday olacaklarını söyledi.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, yarın gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongre öncesi basın mensuplarıyla buluştu.

 Eski Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı ve adaylığını açıklayan Kemal Süt hakkında açıklama yapan Başkan Küçük, şunları kaydetti:  

"Bu işler öyle sosyal medyada açıklamalarda yapmakla olmuyor. Vaat ettiği şekilde sezon sonuna kadar kulübün bütün borçlarını kapatabilmeye taahhüt ediyorsa bizlerde ona tam bir şekilde destek vereceğiz, listelerinde kimler var bunları öğrenmemiz gerekiyor. Listede olan kişilerin kabul edilirliği çok önemli”.

 “ŞANLIURFASPOR’A TALİP ÇIKIYORSA BU BİZİ ÇOK MEMNUN ETMİŞTİR”

Yaptıkları doğru işlerle bazı insanların iştahını kabartılarını ifade eden Küçük, “Malumunuz üzere yarın yapılacak bir kongre var. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı için yeni bir yönetim listesinin çıktığı ve bizim yönetimi bırakmamız durumunda kulübe talip olacakları ve Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmayacakları şeklinde açıklamalar yapıldı. Öncelikle şunu söyleyelim bu süreçte gerçekten Şanlıurfaspor’a bir talip çıkıyorsa bu bizi çok memnun etmiştir. Doğru işler yaptığımızı göstermektedir. Nasıl ki Şanlıurfaspor bazı zamanlarda başkan veya başkan adayı bulmazken şuan çıkıyorsa bu yaptığımız doğru işlerden dolayı bir takım insanların iştahını kabarttığımız anlamına gelmektedir. Bu anlamda yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte bu konuda memnunuz.” şeklinde konuştu.

“BU İŞLER ÖYLE SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI YAPMAKLA OLMUYOR”

Kemal Süt’ün kulübün bütün borçlarını kapatabileceğine taahhüt vermesi durumunda yönetim olarak kendisine destek vereceklerini ifade eden Küçük, şunları söyledi:

Eski Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, yönetimi bırakmamız halinde kulübe geleceğini ve sezon sonuna kadar hiçbir şekilde borç kalmayacak şekilde bir yapılanmanın olduğunu söyledi. Bizde buradan kendisine çağrı yapıyoruz: Bu işler öyle sosyal medyadan çağrı yapmakla olmuyor. Ben bu kulübün başkanıyım, bir telefon açıp gelseydi biz kendisini güzel bir şekilde ağırlardık. Kulüp için ne yapabileceğini kendisinden dinleseydik daha iyi olurdu. Vaat ettiği şekilde sezon sonuna kadar bu kulübün bütün borçlarını kalmayacak şekilde bir yapılanmanın içerisine giriyorsa bizde Şanlıurfaspor’un menfaatleri doğrultusunda kendisine destek vereceğimizi ifade ediyoruz. Yalnız Kemal Süt bunu taahhüt etmek zorundadır. Borç bırakmayacağım dediği rakama taahhüt vermek zorundadır. Çünkü bizimde yönetim kurulu olarak bu işleri ehil kişilere teslim etme gibi bir sorumluluğumuz var. Bu kulübü bir yere getirdik, bazı aşamalardan geçti ve şuanda böyle bir söylem var.”

Başkan Küçük, ayrıca aday çıkmaz ise tekrardan aday olacaklarını açıkladı.

 Küçük, aday olacak kişilerin vaatlerini göz önünde bulundurarak yapılacak taahhüt ile aday olan kişileri destekleyebileceğini söyledi.