Vizyona girdiği 4 günde izlenme rekoru kırdı! 12 milyon izlenme

Netflix'te yayınlanan "Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi" dizisi, ilk haftasında en çok izlenen yapımlar arasında zirveye yerleşti.

5

19 Eylül'de yayın hayatına başlayan ve Menendez kardeşlerin 1989 yılında Beverly Hills'de işledikleri ebeveyn cinayetlerini konu alan dizi, büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle karşılandı. Başrollerinde Javier Bardem, Chloë Sevigny ve Cooper Koch'un yer aldığı yapım, sadece 4 gün içerisinde 12,3 milyon izlenmeye ulaştı.

16-22 Eylül haftasında Netflix'te en çok izlenen diziler arasında yer alan "Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi", platformun en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Filmin konusu ise Jose ve Kitty Menendez çifti, 1989 yılında Beverly Hills'deki malikanelerinde vurularak öldürülmüştü. O sırada 21 ve 18 yaşında olan Menendez kardeşler, eve geldiklerinde ebeveynlerini ölü halde bulduklarını iddia etti. Yıllarca duygusal ve cinsel tacize uğradıklarını öne süren kardeşler, cinayetlerin meşru müdafaa olduğunu savundu. Ancak, savcılık kardeşlerin mirasa ulaşmak için ebeveynlerini öldürdüğünü ileri sürdü. Menendez kardeşler, 1996 yılında birinci derece cinayet suçundan mahkum edilerek ikisi de müebbet hapis cezasına çarptırıldı.