Şanlıurfa’nın dünyaya açılan markası 10 yeni mağaza ile geliyor! Duyan oraya koşacak

Yağız Tekstil, 2015 yılından beri Şanlıurfa’da istihdam sağlıyor ve dünya pazarlarına ürünler sunuyor. Tamamen yerli sermaye ile kurulan ve entegre bir tesisle faaliyet gösteren şirket, 2023 yılında örgü ve konfeksiyon yatırımlarıyla üretim kapasitesini artırdı. Ürünlerinin yüzde 67'sini ihraç eden Yağız Tekstil, YGZ ve B-DEER markalarıyla giyim dünyasında adından söz ettiriyor.

5

Şanlıurfa’nın gözde markası Yağız Tekstil, yerli üretimle dünya pazarlarına açılarak şehre önemli bir ekonomik katkı sağlıyor. 2015 yılından beri faaliyet gösteren entegre tesisiyle binlerce kişiye istihdam imkanı sunan şirket, 2023’te yaptığı örgü ve konfeksiyon yatırımlarıyla üretim kapasitesini önemli ölçüde artırdı. Ürünlerinin yüzde 67’sini ihraç eden Yağız Tekstil, YGZ ve B-DEER markalarıyla dünya genelinde “Made in Şanlıurfa” kalitesini temsil ediyor.

ŞANLIURFA'DA 10 ADET FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI AÇMAYI HEDEFLİYOR

Şirket, son dönemde yerli üretimi desteklemek ve Şanlıurfalılara kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak amacıyla önemli bir adım attı. İlk olarak fabrika içerisinde açılan satış mağazası, yoğun ilgi gördü. Gelen talepler üzerine şehir merkezine de bir mağaza açan Yağız Tekstil, 2025 yılına kadar Şanlıurfa'da 10 adet fabrika satış mağazası açmayı hedefliyor.

COŞKUN: HEDEFİMİZ, ŞANLIURFA'YI TEKSTİL ÜRETİMİNDE ÖNEMLİ BİR MERKEZ HALİNE GETİRMEK

Yağız Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Can Mustafa Coşkun, "Şanlıurfalılarımızın kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla giymesini ve kendi markalarımıza sahip çıkmasını istiyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız yatırımlarla hem istihdama katkı sağlıyor hem de ülke ekonomisine değer katıyoruz. Hedefimiz, Şanlıurfa'yı tekstil üretiminde önemli bir merkez haline getirmek." dedi.