Genel Müdüre ziyaret... Eyyübiye'deki spor hizmetleri takdir kazandı

Beraberinde Şanlıurfalı Gazeteci Cengiz Aksan ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu'nu ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, ilçenin spor hizmetlerini anlatarak Efendioğlu'nu Şanlıurfa'ya davet etti. Efendioğlu'nun hizmetleri takdir ettiği öğrenildi.

5

ANKARA- Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'ndeki örnek spor projesi olan AK Evler Spor Salonları Ankara'da takdir gördü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Necmeddin Sağlam ve Ajans Urfa Ankara Temsilcisi Cengiz Aksan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette spor faaliyetleri, yönetimi ve projeler üzerine konuşuldu. Başkan Yardımcısı Sağlam da Eyyübiye Belediyesi'nin örnek bir spor projesi olan  AK Evler Spor Salonları hakkında bilgiler paylaştı ve Genel Müdür Efendioğlu'nu Şanlıurfa'ya davet etti. 

Ziyarete dair Gazete İpekyol'a açıklama yapan Başkan Yardımcısı Sağlam “Proje ve çalışmalarımızı anlattık. Genel Müdürümüz Efendioğlu, AK Evler Spor Salonları için güzel hizmetler olduğunu ifade edip teşekkür etti. Urfa'ya da en kısa zamanda gelmeye gayret edeceğini belirtti” dedi. 

AK EVLER SPOR SALONLARI HAKKINDA

Çocuk ve gençlerin sporla tanışması, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının temin edilmesi, kontrollü bir sosyal ortamda bulunmaları gibi faydalar sağlayan AK Evler Spor Salonları’nda, antrenörler nezaretinde spor kursları veriliyor. Spor kurslarına devam eden çocuk ve gençlerin, aileden başlayarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini de amaçlayan AK Evler Spor Salonları’nda ayrıca temel dini bilgiler ile Kur’an-ı Kerim okuma gibi dersler de veriliyor.