BDDK müdürünün düğününde saatlerce takı kuyruğu oluştu

BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın düğününde banka genel müdürleri arasında takı yarışı gerçekleşti. MHP'li birçok vekilin katıldığı ve Süleyman Soylu'nun şahit olduğu düğünde çelenkler salonu doldurdu.

5

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Mustafa Aydın geçtiğimiz hafta gerçekleşen düğününe BDDK’nın denetimi altındaki banka ve özel finans kuruluşlarının üst düzey yöneticilerini davet etti. Özel finans kuruluşlarının sahipleri ve yöneticileri düğünde takı yarışına girdi.

BirGün gazetesinde Timur Soykan'ın yer alan haberine göre, arasında banka genel müdürleri ve finans kurum kuruluşlarının sahipleri ve çoğu vekilin de katıldığı düğünde Aydın’ın gelen davetlilerden yüklü miktarda takı ve hediye kabul etmesi sosyal medyada gündem oldu. Soykan, gelenlerin 150 bin TL ile 350 bin TL aralığında takı bütçesi belirlediğini ifade etti.

Otel İstanbul Şişli’deki Radisson Blu Hotel’de gerçekleşti. 

Düğüne gelenler arasında BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu, ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yer alıyordu. 

10 BİN DOLARLIK TAKI 

Soykan, yapılan gösterişli düğünü şu ifadeleri kullanarak açıkladı:

"Takı merasimi saatler sürdü. Banka genel müdürleri ve finans şirketlerinin yöneticileri, gelin ve damadı tebrik edip kutulara takılarını bıraktılar. Kimse dans etmedi, eğlenen yoktu. Hasılat birikiyor, takı torbaları boşaltılıyor, yeniden doluyordu. Bazı bankaların yöneticilerinin 10 bin dolarlık takı taktığı konuşuluyordu” dedi.