Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu’na destek! Sonuna kadar…

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak, hakkında açılan "ahmak davası" ile ilgili destek sundu. Kılıçdaroğlu'nun, görüşme sırasında İmamoğlu'nun olası siyasi yasaklarına karşı yanında olacağını ve bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğini ifade ettiği öğrenildi.

5

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı ve siyasi yasak talep edilen dava hakkında destek mesajı verdi. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun yanında olduğunu ve sürecin sonuna kadar takip edileceğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun İletişim Ofisi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak, siyasi yasak davası ile ilgili desteklerini iletti.

Telefon görüşmesinde, Sayın Kılıçdaroğlu, demokrasiye ve Türkiye'ye yakışmayan siyasi yasaklara karşı olduğunu belirterek, olası akıldışı bu yasağa karşı İmamoğlu’nun yanında olacağını ve gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğini aktardı."