İş arayanlara müjde! Devlet kurumuna KPSS şartsız personel alımı yapılacak

TÜBİTAK, bünyesinde görevlendirmek üzere, 393 personel alımı yapacağını duyurdu. Üstelik KPSS şartı yok. İşte detaylar…

5

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), KPSS şartı olmadan, farklı kadrolarda, proje personeli alımı yapacağını açıkladı. Peki TÜBİTAK personel alımları hangi kadrolarda gerçekleşecek?

TÜBİTAK, bünyesinde istihdam etmek üzere, 393 kısmi süreli proje personeli alımı yapacağını duyurdu. Karar Resmi Gazate’de yayımlandı. 

TÜBİTAK PERSONEL ALIMLARI HANGİ KADRODA  KAÇ KİŞİ İLE ALINACAK

Yayımlanan ilana göre, aday araştırmacı olarak alım yapılacak personel sayıları şöyle:

229 Proje Personeli, (TÜBİTAK BİLGEM) 21 Proje Personeli ,(TÜBİTAK MAM) 50 Proje Personeli, (TÜBİTAK SAGE),38 Proje Personeli (TÜBİTAK UZAY),34 Proje Personeli (TÜBİTAK RUTE),2 Proje Personeli (TÜBİTAK TUSSİDE),15 Proje Personeli (TÜBİTAK UME),4 Proje Personeli (TÜBİTAL ULAKABİM)

PERSONEL ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI 

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak gerekiyor. Deneyim şartı tüm kadrolar için aranmamaktadır. Ayrıca yaş aralığı da tüm kadrolar için aranmamaktadır. Adaylar başvurularını TÜBİTAK internet sitesi üzerinden 14 Ekim 2024 tarihine kadar online “çevrimiçi” olarak yapabilecekler.

KPSS ŞARTI ARANMIYOR 

TÜBİTAK Personel alımında KPSS şartı aranmıyor. Başvuruda bulunacak adayların Yabancı Dil sınavı ve eğitim seviyesine bakılarak başvuru alınıyor.

Başvurular için son tarih 14 Ekim olarak belirlendi.