Ünlü TikTok fenomeninin şüpheli ölümü: Son paylaşımı dikkat çekti

TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Kübra Aykut, İstanbul'da kaldığı binanın 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Polis ekipleri Aykut’un şüpheli ölümünü araştırıyor.

5

Sosyal medyada yaptığı "damatsız düğün" ile adından sıkça söz ettiren TikTok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'deki lüks bir sitede trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Genç fenomen, kaldığı binanın 5. katından düşerek yaşamını yitirdi. Olayın ardından site güvenliği durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aykut'un hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri ise olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırmaya başladı. Olay yeri inceleme ekipleri delil toplarken, Kübra Aykut'un ölümüyle ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı.

 

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Ölümünden sadece 6 saat önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Aykut, “Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Ne yapacağım ben, bana acil kilo aldırmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, genç fenomenin yaşadığı psikolojik sıkıntılara işaret olarak yorumlanıyor.

 

POLAT  HASTANAEYE  GELDİ

Olayın ardından Kübra Aykut'un cesedi özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Durumu öğrenen bir diğer fenomen Dilan Polat, hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. 

Polis soruşturmayı derinleştirirken, Aykut’un ölüm sebebine dair resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor.