Şanlıurfa’da sağanak esnasında yol çöktü! Belediye bir kamyon kum döküp gitti

Şanlıurfa'da çalışmalar çok ağır ilerliyor. Önceki gün yaşanan selde Karaköprü'de yol çöktü, binanın duvarı yıkıldı. Belediye ekipleri o gün gelip bir kamyon kum döküp gitti. Gidiş o gidiş. İşte mahalle sakinlerinin ve esnafın mağduriyeti...

5

Şanlıurfa’da 2 gün önce etkili olan sağanak yağış kent merkezi ve kırsal mahallelerde su baskınlarına neden olmuş, bazı evler sular altında kalmıştı.

Yağmurun etkili olduğu bölgelerden biri de Karaköprü oldu. İlçenin tam merkezinde bulunan Çankaya Mahallesinde yağış esnasında yolda çökme meydana geldi. Çökmeyle beraber mahallede bulunan Akça Apartmanı’nın bahçe duvarı da yıkıldı ve sel suları binanın bahçesine dolmaya başladı. 

 

BELEDİYE BİR KAMYON KUM DÖKÜP GİTTİ

Yağmur dindikten sonra bina sakinlerinin haber vermesi üzerine Karaköprü Belediyesine bağlı ekipler çöken yolun yanına bir kamyon kum döküp gitti. Gidiş o gidiş. Üzerinden 2 gün geçmesine rağmen henüz belediye tarafından yol ve apartman duvarı için bir çalışma başlatılmadı.

Mahallede bulunan esnaf ve apartman sakinleri, mağduriyet yaşadıklarını belirterek belediyenin bir kamyon kum döktükten sonra bir daha ne kendileriyle iletişime geçtiğini ne de onarım için bir çalışma başlattığını aktardı.