Dilan Polat'tan peş peşe bomba paylaşımlar! Gündem oldu…

Son günlerde tahliye olan Dilan Polat’ın ardından, eşi Engin Polat’ın da serbest kaldığı haberi duyuruldu. Dilan, eşinin özgürlüğünü kendi şarkısıyla kutlayarak sosyal medya üzerinde ardı ardına paylaşımlar yaptı. Engin Polat’ın gönderileri de dikkatleri üzerine çekti.

5

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve yasa dışı bahis gibi suçlamalarla cezaevine giren Polat çifti, yakın zamanda tahliye edilerek özgürlüklerine kavuşmuştu. Dilan, eşinin eve dönüşünü "Enerji" isimli şarkısıyla çektiği bir video ile kutlayarak takipçilerinin ilgisini çekti. Bu paylaşım sonrasında birçok kişi, "Eski Dilan döndü" yorumları yaptı.

Daha önce sosyal medya paylaşımı yapmayacağını belirten ve eşi Engin Polat tarafından uyarılan Dilan Polat, bu kararını değiştirerek sosyal medya orucunu bozdu. Verdiği bir röportajda bir süre uzak kalacağını söylemesine rağmen, ünlü fenomen bu sözünü tutamadı.

Arka arkaya paylaşımlar yapan Dilan, bakımlı halleri ve şık kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Dilan Polat’ın eski formuna döndüğünü ve lüks, gösterişli paylaşımlarına devam edeceğini düşünmeye başladı.

Dilan, bir paylaşımında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vererek, "Ne söylesem farklı bir yere çekiliyor. Bir son verin artık, genç kızım var benim. Her yerde türlü türlü haberler var, sokağa çıkamıyoruz resmen." ifadelerini kullandı.

Dilan Polat’ın aktif sosyal medya kullanımı, eşi Engin Polat’ın paylaşımlarıyla da dikkat çekti. Dilan, ailesiyle mutlu anlarını paylaşırken, Engin’in yalnız bir pozunu paylaşması gözlerden kaçmadı. Ayrıca, Engin Polat’ın cezaevinde bulunduğu dönemde paylaşılan bir fotoğrafı yeniden paylaşması da gündem oldu.

Dilan Polat’ın ardı ardına yaptığı paylaşımlar, takipçileri tarafından olumlu karşılandı ve Polat’ın yavaş yavaş eski formuna döndüğü yorumları yapıldı.