Şanlıurfa'nın Londra'dan neyi eksik?

Şanlıurfalı iş kadını Sema Aişeoğlu, Londra’da geçirdiği bir aylık süre zarfında yaşadığı deneyimleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Aişeoğlu, Londra ve Şanlıurfa arasındaki yol güvenliği ve yönlendirme farklarına dikkat çekti.

5

Şanlıurfalı iş kadını Sema Aişeoğlu, Londra’daki bir aylık deneyiminden yola çıkarak iki şehir arasındaki yol güvenliği ve yönlendirme farklarına dikkat çekti. 

Aişeoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Londra’da birçok yol çalışmasının yürütüldüğünü belirtmesine rağmen, bu çalışmaların etkin bir şekilde yönetildiğini vurgulayarak, "Londra’da yönlendirmeler çok net. Yaya geçitleri ve sürücüler için belirlenmiş geçici yollar açıkça belirtilmiş." ifadesini kullandı.

Buna karşılık, Şanlıurfa’da yaşadığı zorlukları da dile getiren Aişeoğlu, "Urfa’da uçuruma uçacak gibi hissettim. Yönlendirme levhaları eksik." diyerek güvenlik endişesini dile getirdi.

Aişeoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık 1 aydır Londra’dayım. Londra da çok yol çalışmaları var. Geçen hafta Urfa’daydım. Urfa da durum aynı. 2 şehrin farkı ne derseniz? Londra da yönlendirmeler çok net. Yaya geçidi, sürücüler için geçici yollar net. Fakat urfa da uçuruma uçuyordum. Yönlendirme levhaları eksik.”