Şanlıurfa’da protokolün vazgeçilmeyen ismi: Bakan Bolat’la da görüştü

Dün Şanlıurfa’ya gelerek Ceylanpınar Gümrük Kapısı açılışı da dahil olmak üzere çeşitli temaslarda bulunan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, şehirden ayrılmadan önce GAP Havalimanı’nda, Şanlıurfa'nın tanınmış simalarından 'Deli Muro' olarak bilinen Murat Demir ile bir araya geldi. Şanlıurfa'da gerçekleştirilen her programda sıkça görünen Murat Demir ile Bakan Bolat'ın samimi sohbeti, fotoğraf karelerine yansıdı.

5

AK Parti'nin 81 ilde başlattığı Türkiye Buluşmaları kapsamında Ticaret Bakanı Ömer Bolat, dün Şanlıurfa'ya önemli ziyaretlerde bulundu. 

Program dahilinde Ceylanpınar Gümrük Kapısı'nın açılış törenine katılan Bakan Bolat, Şanlıurfa’da ticaretin canlanması ve ekonomiye katkı sağlayacak projeler hakkında da bilgi verdi.

Şanlıurfa temaslarını tamamlayan Bakan Bolat, kentten ayrılmadan önce GAP Havalimanı'nda sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa’nın tanınmış isimlerinden ‘Deli Muro’ olarak tanınan Murat Demir ile buluşan Bolat, uçağa binmeden önce kendisiyle kısa bir sohbet etti. İkilinin samimi şekilde yan yana oturup sohbet ettiği anlar, kameralara yansıdı. 

Şanlıurfa protokolünün vazgeçilmez isimlerinden biri olan Murat Demir, daha önce de Şanlıurfa’ya gelen birçok bakan ve önemli isimle sık sık fotoğraf karelerinde yer aldı.