Cüneyd Altıparmak’tan babası için anlamlı veda: Anılarını yazısına taşıdı

TİMBİR Başkan Vekili, GİMMER Başkanı ve Star Gazetesi köşe yazarı Cüneyd Altıparmak, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden babası Ömer Faruk Altıparmak’ın vefatı nedeniyle köşe yazılarına ara vermişti. Altıparmak aradan sonraki ilk yazısında, babasının hayatını ve anılarını kaleme aldı.

5

Ajans Urfa'nın kurucuları arasında yer aldığı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkan Vekili, Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) Başkanı ve Star Gazetesi köşe yazarı Cüneyd Altıparmak’ın babası Ömer Faruk Altıparmak 28 Ağustosta vefat etti. 

Star Gazetesi Köşe Yazarı Altıparmak, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden babası Dr. Ömer Faruk Altıparmak’ın vefatının ardından köşe yazılarına ara vermişti. Altıparmak, aradan sonra yayınladığı ilk köşe yazısında, babasının hayatı ve anıları hakkında içten bir yazı kaleme aldı, ayrıca Dr. Ömer Faruk Altıparmak’ın 2011- 2012 yıllarında Gazete İpekyol’daki köşe yazılarından alıntılar da paylaştı.

28 Ağustos'ta vefat eden Dr. Ömer Faruk Altıparmak, Şanlıurfa'da tanınmış bir eğitimci ve akademisyendi. Yüksek İslam Enstitüsü mezunu olan Altıparmak, Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi'nde ve Harran Üniversitesi'nde uzun yıllar öğretim üyeliği yaptı. Öğretmenliği süresince birçok öğrenciye ilham kaynağı olmuş, düşünce dünyasında iz bırakmıştı.

Cüneyd Altıparmak, yazısında babasının eğitmenlik kariyerine, sağlık sorunlarına ve son dönem yaşantısına değindi. Dr. Ömer Faruk Altıparmak’ın Gazete İpekyol’daki köşe yazılarından alıntılar yaparak, babasının düşünce dünyasını ve eğitim anlayışını aktardı. Yazısında babasının sorgulama kültürünü teşvik ettiğini, okuma alışkanlıklarını ve Fenerbahçe’ye olan tutkusunu vurguladı.

Yazının tamamı için tıklayınız