Sevilen dizinin çekimleri için usta sanatçılar Şanlıurfa'da

Show TV ekrana getirilen oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Uğur Yücel gibi sevilen oyuncuların yer aldığı rol aldığı Sandık Kokusu dizisinin bazı bölümleri Şanlıurfa'da çekiliyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı da sete giderek oyuncularla bir araya geldi.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa dizi setlerine doğal plato olmaya devam ediyor.

Show TV'de izleyici ile buluşan Sandık Kokusu dizisinin yeni sezonu için çekim adresi Şanlıurfa oldu. Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Uğur Yücel gibi sevilen oyuncuların yer aldığı rol aldığı dizinin çekimleri sürerken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı da sete sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Oyuncu ve çekim ekibi ile bir araya gelen Vekil Yazmacı “Kadim geçmişe sahip Şanlıurfamızda yapılan dizi çekimleri bugün Eyyübiye’de bulunan tarihi bir evde ve Urfa'mızın tarih kokan sokaklarında yapılıyor. Her yanı tarihi ve kültürel değerlere sahip, ilahi mucizelerin yaşandığı, peygamberler şehri Şanlıurfa'mız milyonlarca insanın evine girecek. Bu kentimiz için de oldukça kıymetli. Dizi ekibine bu eşsiz kültürel ve tarihi dokuya sahip şehrimizin tanıtımına katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum. Bize setlerinin kapılarını açan Sandık Kokusu dizisinin ekibi, başrol oyuncularımız kıymetli tüm sanatçılarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Çekimlerin bir süre daha kentte devam edeceği öğrenildi.