Beklenen duyuru geldi: Şanlıurfa’da arsa satılacak!

TOKİ, arsa sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Şanlıurfa’nın da dahil olduğu 53 ilde başlatılacak yeni kampanya ile uygun fiyatlı arsalar satışa sunulacak.

5

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)Şanlıurfa dahil 53 ilde, 20 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa satışı gerçekleşecek.

Kampanya, Şanlıurfa'nın yanı sıra Gaziantep, Ankara, Adıyaman ve diğer birçok ili kapsayacak. Arsaların fiyatları 20 bin TL'den başlayarak, konum ve özelliklerine göre 20 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor. Ödemeler ise yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle yapılabilecek. Bu yapılandırma, özellikle arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar için cazip bir fırsat sunuyor.

SATIŞ TAKVİMİ

Kampanya kapsamında, 10 Eylül 2024 Salı günü, Şanlıurfa dahil 53 ilde ilk satışlar yapılacak. Satış süreci 12 Eylül’e kadar devam edecek.

ÖRNEK ÖDEME PLANI

1 milyon TL değerinde bir arsa almak isteyen yatırımcılar, 250 bin TL peşinat ödeyerek kalan tutarı 24 ay boyunca aylık 31 bin 250 TL olarak taksitlendirebilecekler.

TOKİ'nin bu yeni kampanyası, arsa yatırımı yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Detaylar ve başvuru için TOKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.