Şanlıurfa’da 7'den 70'e herkesin beklediği müjde! Herkesin yüzü gülecek

Şanlıurfa'nın kavurucu sıcakları, uzun bir süre boyunca hayatı zorlaştırmıştı. Ancak, Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü’nden gelen son hava tahmini, Şanlıurfa'da 7'den 70'e herkesi sevindirecek. Bugün Şanlıurfa'da hava nasıl olacak? Sıcaklıklar devam edecek mi? İşte merak edilen detaylar...

5

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa ve çevresindeki illerin hava durumuna dair açıklamalarda bulundu. Bu hafta, bölge genelinde az bulutlu ve açık hava koşullarının hakim olması bekleniyor. Genel olarak, sıcaklıkların mevsim normallerinin 1-2 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

ŞANLIURFA BİRAZ OLSUN SERİNLİYOR

Şanlıurfalılar için sevindirici bir gelişme var, uzun bir sıcaklık döneminden sonra, hava sıcaklıkları nihayet 36 dereceye geriledi. Bugün, Şanlıurfa'da hava az bulutlu ve açık olacak, sıcaklık ise 36 derece civarında seyredecek. Bu durum, yazın kavurucu sıcaklarından bunalan vatandaşlar için bir rahatlama sağlayacak gibi görünüyor.

DİĞER İLLERDE HAVA DURUMU

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 38 derece.

Mardin: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 33 derece.

Görünen o ki, sıcak havaların azalması, Şanlıurfa ve çevresindeki illerde yaşam kalitesini artıracak ve yaz sıcaklarının etkisini bir nebze olsun hafifletecek.