WhatsApp'a iki yeni özellik geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla iki yeni özellik geliştiriyor. Henüz beta sürümünde olan bu özelliklerin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara sunulması planlanıyor.

5

WhatsApp, yeni güncellemesiyle gelen kutusunu daha düzenli hale getirmek için spam mesajları engelleme ve durum beğenilerini yönetme özellikleri üzerinde çalışıyor. 

Kullanıcıların sıkça karşılaştığı spam mesajları engellemek amacıyla geliştirilen yeni özellikle, belirli bir hacmi aşan ve bilinmeyen hesaplardan gelen mesajlar otomatik olarak engellenecek. Bu sayede, uygulamanın işlemesi gereken veri miktarında da önemli bir azalma sağlanması bekleniyor.

Durum beğenilerini yönetme özelliği ise durum güncellemelerinin daha kolay kontrol edilmesini amaçlıyor. Yeni özellikle birlikte, durum beğenileri artık kullanıcıların ana gelen kutusuna kalp emojisi olarak düşmek yerine, izleyici listesinde görünecek. Bu da kullanıcıların gelen kutusunu daha düzenli ve kullanışlı hale getirecek

WhatsApp, kullanıcıların gelen kutusunu düzenlemeye yardımcı olacak iki yeni özellik geliştiriyor. Henüz beta sürümünde olan özelliklerin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.