Şanlıurfa'da denetimler devam ediyor! Tarihi geçmiş ürünler imha edildi

Harran’da zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde son kullanma tarihi geçen ürünlere el konularak imha edildi.

5

HARRAN- Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerde merkez ve kırsal mahallelerde bulunan marketlere yönelik denetimleri devam ediyor.

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen denetimler sonucu tarihi geçmiş gıda ürünleri başta olmak üzere çok sayıda ambalajlı ürüne el konuldu.

Son kullanma tarihi geçmesine rağmen raflardan indirilmeyen ürünlerin vatandaşa satışını gerçekleştiren işletmelere cezai müeyyide uygulayan zabıta ekipleri, vatandaş sağlığını her şeyden daha çok önemsediklerini belirterek, ürünlere el koyarak imha edilmek üzere raporunu tuttu.

 Zabıta ekipleri el koyduğu ve raporunu tuttuğu tarihi geçmiş ürünleri imha etti.

Denetimlerin insan sağlığını korumak için önemli olduğu ve yapılmaya devam edeceğini aktaran Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz şu ifadeleri kullandı:

“Kurallara uymayan esnafların kural dışı hareketlerinde cezai işlem uygulanacağını ve sağlıklı , müreffeh bir ortamı sağlamak için zabıta ekiplerinin  denetimlerini sürdürmeye devam edecek”.