Komşu ilde kaybolan Narin için 1 milyon ödül kondu

Diyarbakır’da 2 gün önce kaybolan Narin Güran’ın arama çalışmaları sürerken iş insanı Sezgin Baran’dan önemli bir açıklama geldi. Sezgin Baran Korkmaz, Narin Güran’ı bulan kişiye bir milyon TL para ödülü vereceğini açıkladı.

5

DİYARBAKIR-Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Kur’an kursuna gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran her yerde aranıyor. Kızlarının kaçırıldığını düşünen aile, gören ve duyanların insaniyet namına kendilerine ulaşmasını istemişti. 

İhbarın ardından AFAD, İtfaiye, jandarma ekipleri çalışmalara başlarken en son Narin'in giydiği terliğin tekini bulmuştu.

Kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın kayıp haberi üzerine kara para aklama suçlamalarıyla yargılandığı öne sürülen Sezgin Baran Korkmaz’dan dikkat çekici bir açıklama geldi. Korkmaz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Narin Güran’ın'in bulunması için bir milyon TL para ödülü koydu.

Korkmaz, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Narin’in bulunmasına veya yerini bildiren kişiye Bir milyon Türk lirası Hediye edeceğim. Lütfen gözünüzü dört açın resme bakın.”