BİM herkesin hayalindeki ürünü sonunda getirdi: İşte satış fiyatı

BİM, 20 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak aktüel kataloğunda geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Süt ve süt ürünlerinden et çeşitlerine, dondurulmuş gıdalardan atıştırmalıklara kadar birçok ürün, indirimli fiyatlarla raflarda yerini alacak. Bu haftanın en dikkat çekici fırsatları arasında Çekme karavan ve Tiny House öne çıkıyor. Her ihtiyaca uygun birçok ürün, bu dönemde uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

5

BİM, 20 Ağustos itibarıyla yeni aktüel kataloğunu tüketicilerin beğenisine sunuyor ve bu hafta geniş bir ürün yelpazesiyle raflarda yerini alacak. Market zincirinin sunduğu geniş ürün seçenekleri arasında süt ve süt ürünlerinden et çeşitlerine, dondurulmuş gıdalardan atıştırmalıklara kadar birçok ürün, cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşacak.

Bu haftanın öne çıkan fırsatları arasında ise Çekme karavan ve Tiny House gibi büyük ve ilgi çekici ürünler dikkat çekiyor. Bu özel ürünler, geniş bir müşteri kitlesinin ilgisini çekmeye hazırlanıyor. Ancak, BİM'in yeni kataloğunda sadece büyük yatırımlar değil, aynı zamanda günlük ihtiyaçlar için pek çok ürün de yer alıyor.

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BÜYÜK İNDİRİMLER

BİM'in 20 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak kataloğunda, süt ürünleri önemli bir yer tutuyor. İçim markasının 3 kilogramlık az yağlı yoğurdu 79,50 TL, Sek markasının 300 ml naneli ayranı ise 9,90 TL’den satışa sunulacak. Bu fiyatlarla, kaliteli süt ürünlerini uygun fiyatlarla almak mümkün olacak.

DONDURULMUŞ GIDALARDA DA İNDİRİMLER

Dondurulmuş ürünler arasında Akdo'nun sade dondurması 90 TL, kavun-şeftali çeşitleri ise 99 TL olarak belirlenmiş. Bu fiyatlarla, serinletici dondurmalara daha uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün olacak.

İşte ürünler: