Şanlıurfa’daki hastaneye modern ameliyathane!

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde meliyathane yenileme çalışmaları tamamlandı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz ve beraberindeki heyet, 15 Ağustos’ta hizmete giren yeni ameliyathaneyi yerinde inceledi.

5

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Ameliyathanesi'nde başlatılan kapsamlı tadilat ve revizyon çalışmaları tamamlandı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz ve beraberindeki heyet, yeni yüzüne kavuşan ameliyathaneyi yerinde inceleyerek yapılan çalışmaları yakından takip etti.

Yenilenen ameliyathane, 5 modern ameliyat masasına sahip ve cerrahların rahat çalışabileceği şekilde tasarlandı. Hastaların daha konforlu ve hijyenik bir ortamda tedavi görebilmeleri için tüm detaylar titizlikle düşünüldü. Ameliyathanede genel cerrahi, çocuk cerrahisi, beyin cerrahisi, ortopedi, üroloji, kadın doğum, kalp ve damar cerrahisi, kulak burun boğaz, göz ve plastik cerrahi gibi birçok alanda ameliyat yapılabilecek.

SAĞLIK HİZMETLERİNDE ERİŞİLEBİLİRLİK ÖNCELİĞİ

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, "Çağın gereklerine uygun yeniliklerin yapılması ve hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla ameliyathanemizi yeniledik. Hastalarımızın daha konforlu ve hijyenik bir ortamda sağlık hizmeti almalarını sağlıyoruz. Sağlık hizmet sunumunda erişebilir ve ulaşılabilir olmak en büyük hedefimiz. Vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetinin kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecektir." dedi.