Çiftçiler, kendilerini DEDAŞ ile savaşta hissediyor! İşte paylaşımlar…

Şanlıurfa’da, DEDAŞ ile vatandaşlar arasındaki gerilim devam ediyor. Son günlerde yaşanan olaylarda, DEDAŞ’ın enerji kesintileri ve birtakım uygulamaları halkın tepkisine neden oluyor. Sorunların çözülmemesi nedeniyle vatandaşlar ile jandarma arasında da sık sık gerginlik yaşanıyor. Sosyal medyada paylaşılan videoda da vatandaşın jandarma ile karşı karşıya kaldığı görüldü.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da, enerji dağıtım şirketi DEDAŞ ile vatandaşlar arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor.

Son dönemlerde DEDAŞ’ın birtakım uygulamaları ve enerji kesintileri, özellikle elektrik ihtiyacının yüksek olduğu tarımsal faaliyetlerle uğraşan çiftçiler ile bölge halkı açısından büyük sorunlara yol açıyor. Çiftçiler, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle aksaklıklar yaşadıklarını ve bu nedenle büyük maddi kayıpların meydana geldiğini belirtiyor.

Şanlıurfa’da yaşanan bu sorunlar nedeniyle DEDAŞ ve vatandaşlar arasında yaşanan gerginlikler bölge halkı açısından önemli bir sorun!

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntülerde, DEDAŞ yetkilileri ile vatandaşlar arasında yaşanan gergin anlarda bölge halkının jandarma ile karşı karşıya kaldığı görüldü. Bölgedeki vatandaşlar, sık sık maruz kaldıkları bu durum nedeniyle kendilerini adeta bir savaşta gibi hissettiklerini belirtiyor.

Vatandaşlar, DEDAŞ ile yaşanan sorunlar ile ilgili yetkililerden çözüm bekliyor.

Çiftçiler, kendilerini DEDAŞ ile savaşta hissediyor!

İşte paylaşımlar…

Haberin tamamı 👇https://t.co/Qvw3Av6Kie#urfahaber #haber #gündem #jandarma #çiftçi #tarım #dedaş #kesinti #elektrik pic.twitter.com/f5AyMUzOl6

— Gazete İpekyol (@gazeteipekyol) August 14, 2024