Sıkıntı yaşayan Şanlıurfa ekibi sıkıntı yarattı!

Karaköprü Belediyespor, yeni sezon öncesinde yaşadığı sorunlarla dikkat çekiyor. Erzurum’da düzenlenen hazırlık maçında Çimentaş Elazığspor ile karşılaşan ekip, sergilediği sert oyunla hem kendi oyuncularını hem de rakibini zora soktu. Karşılaşma, 68. dakikada meydana gelen olaylar nedeniyle tatil edilirken, 4 Elazığsporlu futbolcu sakatlandı.

5

Geçtiğimiz sezonki başarısıyla büyük umutlar vadeden Karaköprü Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının aksak gitmesi ve yaşanan olaylarla taraftarlarında derin bir endişe yarattı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’in başlamasına günler kala transfer yapamayan takım, Erzurum’daki hazırlık maçında yaşananlarla gündeme geldi.

Karşılıklı ataklarla geçen maçta, ilk yarıda Şanlıurfa ekibi İbrahim, kaleci İsmet ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerinden aşırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Elazığspor’un beraberlik çabaları sonuç vermedi ve ilk yarı 1-0 Karaköprü Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi. Ancak, ilk yarıda Elazığsporlu futbolcular Yağızcan Erdem ve Ali Keten, sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

İkinci yarıya rakip takım Elazığspor daha iyi başladı ve 52. dakikada Burhan’ın ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Muhammet Arslantaş gole çevirdi. Bu golle bordo-beyazlı ekip eşitliği sağladı.

Ancak Karaköprü Belediyespor’un sert oyunu devam etti, 45. dakikada Burak Aydın ve Hasan Ekici sakatlandı. 62. dakikada sakatlanan oyuncunun yerine Denizhan oyuna dahil oldu. Maçın 68. dakikasında Kerim Frei’ye yapılan sert hareket sonrasında Elazığspor cephesi bu duruma tepki gösterince ortam gerildi. Hakem, karşılaşmayı 1-1 devam ederken tatil etti.

Geçen sezon büyük bir başarı yakalayan Karaköprü Belediyespor, yeni sezonda yaşanan bu sıkıntılarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Takımın geleceği, yaşanan gelişmelere bağlı olarak belirsizliğini koruyor.