Karabük Üniversitesi Rektörü Kırışık’tan Harran Üniversitesi’ne ziyaret: Akademik iş birliği protokolleri imzalandı

Harran Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi Rektörü arasında önemli bir akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokoller, iki üniversite arasında çeşitli akademik etkinlikleri ve projeleri kapsıyor.

5

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Harran Üniversitesi’ni ziyaret ederek Prof. Dr. Abdulcenap Cevheri ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek ile görüştü. 

Toplantıda, iki üniversite arasında ortak araştırmalar, projeler ve etkinlikler düzenlenmesi gibi akademik faaliyetlerin yanı sıra, ortak lisans ve yüksek lisans programları gibi iş birliği alanları detaylı şekilde ele alındı. Ayrıca, Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest)festivalleri hakkında iş birliği olanakları değerlendirildi.

Ziyaretin ardından, Prof. Dr. Abdulcenap Cevheri ve Prof. Dr. Fatih Kırışık, Akademik İş Birliği Protokolü ve Sağlıkfest ile Sosyalfest kapsamındaki Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokollerini imzaladı. 

Bu protokoller doğrultusunda, Harran Üniversitesi, Karabük Üniversitesi’nin sağlık ve sosyal bilimler festivallerinde kurumsal paydaş olarak yer alacak. 

Protokoller, etkinliklerde kurumsal paydaşların sağlayacağı uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği ile mali ve finansman desteği şartlarını belirliyor.