Gece denetimi: Karaköprü’de tarihi geçmiş ürünlere el konuldu

Karaköprü Belediyesi zabıta ekipleri, gece yapılan denetimlerde tarihi geçmiş 75 ürünü topladı ve işletmelere cezai işlem uyguladı. Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, denetimlerin süreceğini ve halk sağlığını koruyacaklarını duyurdu.

5

KARAKÖPRÜ- Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, zabıta ekiplerinin gece mesaisinde ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerin detaylarını açıkladı.

 Yapılan denetimlerde, bazı kafelerde tarihi geçmiş ürünler tespit edildi. Ekipler, 50 paket süt ve krema içeceği ile 25 sucuk ve sosis olmak üzere toplamda 75 tarihi geçmiş ürüne el koyarak, ilgili işletmelere cezai işlem uyguladı. 

Satıcı, zabıtanın ilçe genelindeki denetimlerinin süreceğini ve vatandaşların sağlığını korumak için çalıştıklarını belirtti.

Karaköprü zabıta olarak GECE mesaisinde ilçe genelinde denetimlerimiz devam https://t.co/e3BWOnW5yT de yapılan denetimlerde 50 paket ve şişe (Süt,krema içecek) 25 adet sucuk sosis toplamda 75 adet tarihi geçmiş ürünlere el konularak cezai işlem uygulanmıştır.Zabıta her yerde.. pic.twitter.com/2hDnU3DOEo

— Mehmet Satıcı (@satmeh07) August 9, 2024