Şanlıurfa'da kapsamlı güvenlik operasyonu

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele kapsamında mağaralar bölgesinde geniş çaplı denetim yaptı.  Denetimlerde 638 şahıs ve 185 araç sorgulandı.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele ve asayişin sağlanması amacıyla kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. 

Mağaralar bölgesinde eş zamanlı olarak düzenlenen denetimlerde, 45 ekip ve 176 personelin katılımıyla geniş çaplı bir tarama yapıldı.

Denetimlerde, 638 şahıs ve 185 araç sorgulandı. 

Emniyet güçleri, özellikle narkotik suçlarının önlenmesi ve çocukların korunması konularına odaklandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü, yaptığı açıklamada, ilin huzur ve güvenliğinin sağlanması için tüm birimlerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

 “İl Emniyet Müdürlüğümüzce Narkotik Suçların ve Asayişe Müessir Olayların Önlenmesi Amacıyla,  Mağaralar Bölgesinde;  13 Farklı Noktada, 45 Ekip, 176 Personelin katılımıyla eş zamanlı denetimler gerçekleştirilmiştir. Yapılan denetimlerde; 638 şahıs, 185 araç sorgulanmıştır. İlimizin Huzur ve Güvenliği, Geleceğimizin Teminatı Çocuk ve Gençlerimizin Korunması, Uyuşturucu İle Etkin ve Verimli Mücadele İçin Tüm Birimlerimizce Denetimlerimiz Devam Etmektedir”.

𝐌𝐀Ğ𝐀𝐑𝐀𝐋𝐀𝐑 𝐁Ö𝐋𝐆𝐄𝐒İ 𝐃𝐄𝐍𝐄𝐓İ𝐌İ

İl Emniyet Müdürlüğümüzce Narkotik Suçların ve Asayişe Müessir Olayların Önlenmesi Amacıyla,

📍 Mağaralar Bölgesinde;

📌 1️⃣3️⃣ Farklı Noktada
🚔 4️⃣5️⃣ Ekip
👮‍♂️ 1️⃣7️⃣6️⃣ Personelin katılımıyla eş zamanlı denetimler… pic.twitter.com/x9AZ1mbbtb

— Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü (@SanliurfaEmnMd) July 31, 2024