Vali Şıldak, STK'larla bir araya geldi

Vali Hasan Şıldak, Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerine devam etti. Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerin çalışmaları hakkında da bilgiler aldığı belirtilen Vali Şıldak'ın önümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edeceği kaydedildi.

5

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde alınacak kararlar için önemli bir konumda olduğu belirtilen sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Şıldak bu kapsamda, Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Şanlıurfa İl Temsilciliği, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Şanlıurfa Şubesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa İl Temsilciliği, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu ve İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret etti. 



Ziyaretlerinde Şanlıurfa’nın gelişimi için ortak paydada buluşulmasının önemine değindiği aktarılan Vali Şıldak'ın her zaman fikir ve önerilere açık olduklarını dile getirdiği belirtildi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerin çalışmaları hakkında da bilgiler aldığı belirtilen Vali Şıldak'ın önümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edeceği kaydedildi.