Türkiye’nin en büyük festivallerinden biri Şanlıurfa’ya geliyor! “Çadırını kap gel”

Tarihin sıfır noktası Şanlıurfa’da ünlülerin katılacağı Türkiye’nin en büyük iki teker festivali düzenlenecek.

5

Şanlıurfa, Türkiye'nin tarih ve kültür zenginliğini yansıtan şehirlerinden biri olarak adını duyurmaya devam ediyor. Son zamanlarda düzenlenen etkinliklerle adeta yıldızı parlayan kent, şimdi de İki Teker Festivali ile gözleri üzerine çekecek.

13-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleşecek olan İki Teker Festivali, bisiklet, motosiklet, kamp ve karavan tutkunlarını bir araya getirecek önemli bir etkinlik olarak görülüyor. 

Üç gün sürecek Festival, zengin programıyla ulusal ve yerel sanatçıların katılacağı konserlerle renklenecek. 

Katılımcılar, ücretsiz olarak festival alanında müzik dinleme ve çeşitli etkinliklere katılma imkanı bulacaklar.

Festival kapsamında düzenlenecek olan halka çekilişi ile özel motosiklet ve bisikletler dağıtılacak. 

Ayrıca, festival boyunca Türkiye’nin en büyük kan bağış kampanyası da düzenlenecek. Kızılay işbirliğiyle festival alanında kan bağışı yapılacak bir birim kurulacak.

Yeşilay’ın destekleriyle düzenlenecek etkinliklerde, bağımlılıktan kurtulma ile ilgili seminerler, eğitimler ve video gösterimleri düzenlenecek.

Bu dev festivalin lansman toplantısı bugün özel bir otelde yapıldı. 

Toplantıya, ADM Türkiye Organizasyon, Adem Çelik, Global Mobis Şanlıurfa motosiklet kulübü başkanı Ali Haydar Küçük, motor tutukları ve firmalar katıldı. 

5 bin motosiklet tutkunu bu festival için Şanlıurfa’ya gelecek

Festival ile ilgili açıklama yapan ADM Türkiye Organizasyon, Adem Çelik,”Şanlıurfa’da Ünlülerin Katılacağı Motosiklet Festivali düzenliyoruz. 13-14-15 Eylül tarihleri arasında şehrimizde büyük iki teker festivali geçekleştirmek istiyoruz. Bölgenin ve Türkiye’nin en büyük organizasyon olacak. 

Burada sadece motosiklet dernekleri değil, bisiklet, kamp, karavan ve çadır kulüplerimizde destek ve katkı sağlayacaklardır. Bu organizasyon ile ortalama üç bin ile beş bin bir motosiklet katılımı ile şehrimize güzel bir renk katacak. Festival 3 gün 3 gece sürecek ve 100 bin misafir ağırlamak istiyoruz. Çadırın kap Urfa’ya gel diyoruz”dedi.

Bu festival Şanlıurfa’da örnek olacağını belirten, Global Mobis Şanlıurfa motosiklet kulübü başkanı Ali Haydar Küçük, birleştirici olup Şanlıurfa’yı en güzel şekilde temsil edilmesini gerektiğini ifade etti.