Mide bulandıran görüntüler: Bir kez daha utandık!

Şanlıurfalı bir lahmacun ustasının hiçbir hijyen kuralına uymadan iç malzemeleri karıştırdığı görüntü sosyal medyada tepkilere neden oldu. Görüntüde ustanın gıdayı koruyucu herhangi bir önlem almadan iç malzemeyi “süper olacak, Urfalı yapar” diyerek karıştırdığı görülüyor. İşte o mide bulandıran görüntüler!

5

Şanlıurfalı olduğu belirtilen bir lahmacun ustasının, hijyen kurallarını hiçe sayarak, lahmacun yapmak için hazırladığı iç malzemeleri elleriyle karıştırdığı anlar, sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Görüntüde lahmacun ustasının eldiven ve bone takmadan, gıdayı koruyucu herhangi bir önlem almadan iç malzemeleri yoğurduğu görülüyor.

Videoyu çeken vatandaşın “usta nasıl olacak” sorusuna lahmacun ustasının "süper olacak, Urfalı yapar" sözleri ise dikkat çekti.

Görüntü sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Mide bulandıran görüntüye, “'Elin lezzetli' sözünü yanlış anlamış abiler...”, “Ayağı ile ezse daha hızlı olmaz mı”, “Videoyu açmadım, Hindistan herhalde. Türkiye olamaz çünkü müthiş bir denetim sistemi var, kimse cesaret edemez”, “Yarısından çoğu bu şekilde üretiliyor ve sunuluyor maalesef” gibi yorumlar yapıldı.

Mide bulandıran görüntüler...

Bir kez daha utandık!https://t.co/2X2eGGz9Ag#şanlıurfa #haber #lahmacun #gündem #hijyen pic.twitter.com/TgYZ61K5Vs

— Gazete İpekyol (@gazeteipekyol) July 23, 2024