Kimsenin yapmadığını yaptılar: Şanlıurfa’da belediye başkanları kolları sıvadı!

Bozova’da Fırat Nehri'nin kenarında yer alan Yaslıca Hayal Park mesire alanı, uzun süre bakımsızlık ve kirlilikle gündeme gelmişti. Ancak Bozova Belediyesi'nin başlattığı "Bozova’yı seviyoruz, kirletmiyoruz" kampanyası çerçevesinde, parkta kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik çalışmasına Bozova Belediyesi eş başkanları da katıldı.

5

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bulunan ve doğal güzelliği ile öne çıkan Yaslıca Hayal Park, son zamanlarda bakımsızlık ve kirlilik nedeniyle vatandaşların tepkisini çekiyordu.

Özellikle yaz aylarında serinlemek için mesire alanına gelen vatandaşlar, parkın bakımsız hali ve oluşan pis kokudan rahatsız oluyordu.

Bozova Belediyesi bu duruma duyarsız kalmadı ve "Bozova'yı Seviyoruz, Kirletmiyoruz" kampanyası kapsamında Yaslıca Hayal Park'ta kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. 

Belediye Eş Başkanları Aygül Kapıkayalı ve İsmail Yıldız, belediye meclis üyeleri, Dem Parti İlçe Eş Başkanları ve belediye personeli mesire alanında kolları sıvayarak temizlik yaptı.

Temizlik çalışmaları sonucunda mesire alanındaki tüm çöpler toplandı ve kokuya ve görüntü kirliliğine neden olan etkenler ortadan kaldırıldı. 

Yeşil doğası ile hayranlık uyandıran park, yapılan temizlik çalışmaları ile adeta yeniden doğdu.

Bozova Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bozova'yı Seviyoruz, Kirletmiyoruz' kampanyasının 3. ayağı Yaslıca Hayal Park temizliği. Eş başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızla beraber temizlik yapıldı" ifadelerini kullandı.