Canlı yayında kavga etmişlerdi: Şanlıurfalı sanatçı ve Yıldız Tilbe 15 yıl sonra barıştı!

Yıllar önce canlı yayında yaşanan bir tartışma nedeniyle küsen Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe’den herkesi şaşırtan bir adım geldi. İki ünlü isim yıllar sonra Bodrum'da bir araya gelerek barıştı. Birbirlerine sarılarak verdikleri pozu Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin barışması hayranlarını sevindirdi. İşte 15 yıl aradan sonra gelen o poz…

5

Geçtiğimiz günlerde ağır bir ameliyat olan kalp kapakçığı ameliyatı olmadan önce konser sırasında sevenlerinden helallik isteyen Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, başarılı geçen operasyonun ardından taburcu olmuş, “Allah bitti demeden bitmez” diyerek açıklama yapmıştı. 

Ünlü sanatçı Tatlıses taburcu olmasının ardından dinlenmek için Bodrum’a geçti.

Tatlıses burada herkesi şaşırtarak yıllardır küs olduğu ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ile bir araya gelerek barıştı.

İkilinin barışması gündemi salladı.

NE OLMUŞTU?

2009 yılında (15 yıl önce) İbrahim Tatlıses’in sunduğu bir programa konuk olan Yıldız Tilbe, programda şarkısını seslendirdiği esnada İbrahim Tatlıses araya girmiş, bu duruma öfkelenen Yıldız Tilbe ise tepki göstermişti.

İbrahim Tatlıses tepkisi üzerine Yıldız Tilbe’ye ağır sözler sarf etmişti.

Tilbe, Tatlıses’in ağır sözleri üzerine programı terk etmişti.

Canlı yayında yaşanan olayın ardından ikili uzun yıllar küs kalmıştı.

15 YILLIK KÜSLÜK BODRUM’DA BİTTİ

Yıllarca bir araya gelmeyip konuşmayan ve birbirleri hakkında sorulan soruları cevapsız bırakan İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe geçtiğimiz akşam Bodrum’da bir araya geldi.

Tatlıses ve Tilbe’nin burada birbirlerine sarılarak verdikleri pozu Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından paylaştı.

İki ünlü ismin verdiği poz herkesi şaşırttı. Yan yana gelerek küslüklerine son veren ikilinin barışması hayranlarını sevindirdi.