Okçular hünerlerini gösterdi: Kazananlar belli oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Göbeklitepe Cup 3 Açık Hava Okçuluk yarışmasında dereceye giren sporcuların ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar ve Rektör Prof.Dr. M.Tahir Güllüoğlu tarafından takdim edildi.

5

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Harran Üniversitesi’nin de destekleriyle 10 – 13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Göbeklitepe Cup 3 Açık Hava Okçuluk Yarışması sona erdi.

Yarışmaya Türkiye genelinden 15 farklı ilden 280 sporcu, hakem ve antrenör katıldı. 

Etkinlikte toplam 350 kişi yer alırken yarışmada sporcular, gösterdikleri performanslarla dikkatleri üzerine çekti.

BESYO tesislerinde gerçekleşen Göbeklitepe Cup 3 Açık Hava Okçuluk yarışmasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Ödül törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Tahir Güllüoğlu, sporcu ve vatandaşlar katıldı.

Harran üniversitesi sosyal medya paylaşımında şu bilgilere yer verildi;

“Başkanı M. Kasım Gülpınar ve Rektörümüz Prof.Dr. M.Tahir Güllüoğlu, BESYO tesislerimizde gerçekleşen Göbeklitepe Cup 3 Açık Hava Okçuluk Yarışmasında dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ettiler.

Tüm sporcuları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz”