'Ofxord var da biz mi gitmedik' demişti... Şanlıurfalı sanatçının torunu Oxford yolunda

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin Karakeçili, dedesinin meşhur sözlerini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor. Reklamcılık alanında Harran Üniversitesi'nden mezun olan Berfin, hayallerini bir adım öteye taşıyarak Oxford Üniversitesi'ne başvurdu. Bu haber, akıllara Tatlıses'in yıllar önce bir televizyon programında dile getirdiği "Şanlıurfa'da Oxford vardı da biz mi gitmedik?" sözlerini getirdi.

5

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin Karakeçili, eğitim hayatında bambaşka bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Berfin, prestijli Oxford Üniversitesi'nin Reklamcılık Bölümü'ne başvurdu. 

Bu haber, Tatlıses'in yıllar önce bir programda dile getirdiği meşhur sözlerini akıllara getirdi, "Urfa'da Oxford vardı da biz mi gitmedik?"

Dünyanın ilk üniversitesi olma özelliğini taşıyan Harran Üniversitesi reklamcılık bölümü mezunu olan Berfin Karakeçili eğitimine yurt dışında devam edecek.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Oxford için başvuru yapan torun Tatlıses gelecek cevabı beklerken, akıllara dedesi İbrahim Tatlıses'in "Urfa’da Oxford vardı da biz mi gitmedik” sözü geldi.

Tatlıses'in torunu Berfin Karakeçili ünlü bir reklamcı olma yolunda ilerliyor.