Konum Şanlıurfa! Erdoğan'ın Şanlıurfa sıcaklarıyla imtihanı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ses tonu benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Şanlıurfalı Muhammed Nur Nahya, memleketinde yaptığı yolculuk sırasında kentteki sıcaklara sitem etti. Nahya'nın, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kamuda tasarruf tedbirlerini espri bir dille ele aldığı ve "Allahım yüce rahmetine sığındık kışı geri getir" başlığıyla paylaştığı video kısa sürede viral oldu.

5

Konum Şanlıurfa!

📌Erdoğan'ın Şanlıurfa sıcaklarıyla imtihanı…https://t.co/gqJj6zwl1t pic.twitter.com/m9cYnWE3ot

— Gazete İpekyol (@gazeteipekyol) July 7, 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini taklit etmesiyle tanınan ve sosyal medyada oldukça ilgi gören ünlü fenomen Muhammed Nur Nahya, "Allahım yüce rahmetine sığındık kışı geri getir" başlığıyla paylaştığı video ile herkesi kahkahaya boğdu.

Aslen Şanlıurfalı olan fenomen Nahya, Şanlıurfa'da yaptığı yolculuk sırasında "İklim çöl iklimi... Sıcaklık 45-50 vardır ama hissedilen 70... Dışarda yürüyen buharlaşıyor" diyerek kentteki sıcaklara sitem etti.

Paylaşımının devamında Erdoğan'ın ses tonuyla devam ederek "Hasan, acil klimayı aç diyecem ama Mehmet söktürmüş klimaları. Getirdiğim güne illallah ettiriyor. Bugün de başardık diye tweet atmış. Herhalde gri listeden çıkarmış Allah razı olsun ama halkı da bir an önce gri listeden çıkarması lazım. Bari onu da başaralım" ifadelerini kullandı.

Memleketindeki sıcaklığa sitem edip, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kamuda tasarruf tedbirlerini espri bir dille ele aldığı videosu milyonların beğenisini topladı ve sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.