Şanlıurfalı başkanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek! Oy kaybının nedenleri…

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının ardından değerlendirme sürecini hızlandırıyor. Parti, ay sonunda Kızılcahamam’da düzenleyeceği Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı'nda Şanlıurfalı belediye başkanlarını da ağırlayacak. Kampta, yaşanan oy kaybının detayları incelenirken, belediye başkanları karşılaştıkları sorunları doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletecekler.

5

AK Parti, ay sonunda Kızılcahamam’da belediye başkanları için bir kamp düzenleyecek.

Kızılcahamam'da 30 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamp, sekiz bakanın sunum yapacağı bir platform olacak. İlk gün genel başkan vekilleri, belediye başkanlarıyla tecrübe paylaşımı ve koordinasyon toplantıları düzenleyecek. Ardından, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın sunumlarıyla ilk oturum tamamlanacak.

Kampın ikinci gününde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarına yönelik önemli mesajlar içeren bir konuşma yapacak. Erdoğan'ın bu konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın geleceği ve toplumda beklenen değişim hamlesi hakkında güçlü mesajlar vermesi bekleniyor.

Toplantının basına kapalı olarak gerçekleşecek olan genel istişare ve değerlendirme bölümünde ise belediye başkanları, bütçe sıkıntıları, borçlar, personel maaşları gibi konuları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileterek çözüm arayacaklar.

AK Parti, bayram tatilinin ardından da yoğun gündemle çalışmalarını sürdürecek ve önümüzdeki hafta MYK toplantısında seçim sonuçlarının analizini yapacak.