Şanlıurfalılar bu habere bakmadan plan yapmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş., Kurban Bayramı dolayısıyla tesislerinin ve hizmet birimlerinin bayram süresince çalışma düzenini açıkladı.

5

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş., Kurban Bayramı dolayısıyla tesislerinin ve hizmet birimlerinin bayram süresince çalışma düzenini sosyal medya hesaplarında paylaştı. 

 Yapılan bilgilendirmeye göre, tüm tesisler ve kafeler bayramın 1. ve 2. günleri kapalı olacak, ancak bayramın 3. ve 4. günlerinde hizmet vermeye devam edecek.

 Bozova ve Halfeti Sosyal Tesisleri ise bayramın 1. günü kapalı olup, 2, 3 ve 4. günleri açık olacak.

Halk Ekmek Büfeleri, bayramın 1. ve 4. günlerinde açık, 2. ve 3. günlerinde ise kapalı olacak. Çocuk Oyun Dünyası ise bayram süresince 4 gün boyunca kapalı kalacak.

Beltur A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Değerli Şanlıurfalılar, tüm tesislerimiz ve kafelerimiz, bayramın 1. ve 2. günü kapalı, bayramın 3. ve 4. günü açık. Bozova, Halfeti Sosyal Tesislerimiz, bayramın 1. günü kapalı, bayramın 2, 3 ve 4. günü açık. Halk Ekmek Büfelerimiz, bayramın 1. ve 4. günü açık, bayramın 2. ve 3. günü kapalı. Çocuk Oyun Dünyası 4 gün kapalıdır. İyi Bayramlar Dileriz." ifadelerine yer verildi.